altijd met korting
Besparen

Bij deze winkels koop ik altijd mét korting

Ja, je leest het goed: Sommige winkels doen zo regelmatig promoties, dat ik er altijd met korting koop. Wist je dat je vaak korting krijgt bij winkels als je een lidmaatschap van een vereniging kan aantonen?

Altijd met korting wegens regelmatige promoties

Dé winkel waar ik altijd met korting koop, is Ici Paris XL. Ze doen zó vaak promoties, dat ik steeds wacht tot de volgende actie waarin ze 21% korting geven. Je zou gek zijn om in deze parfumerie iets buiten de promotieperiodes te kopen.

Ben je een handige Harry of Harriët en kom je graag bij doe-het-zelf-zaken over de vloer? Hubo houdt ook regelmatig kortingsacties van 10-15%.

Smartphoto gooit eveneens graag met kortingen. Er valt regelmatig geld te besparen.

Altijd met korting dankzij ledenvoordelen

Als lid van de Gezinsbond geniet je niet alleen van mooie kortingen bij duizenden aangesloten lokale handelaars, je kan ook voordeliger naar theater, bioscoop (vb Kinepolis) of attractieparken (vb Zoo van Antwerpen) gaan. Wil je een 10-ritten-kaart kopen van De Lijn? Met de lidkaart van de Gezinsbond pak je 10% spaarkorting. Ook op treinpassen van de NMBS, zoals de Go Pass of Rail Pass, krijg je 5% spaarkorting. Wil je er even tussenuit? Center Parcs , Sunparks en Landal GreenParks geven 4% spaarkorting op het huurbedrag. Meer info op de website van de Gezinsbond.

Sinds kort zijn ook JBC en Schoenen Torfs aangesloten bij de Gezinsbond, dus voortaan krijg je daar ook permanente korting met de lidkaart.

Wij zijn lid van Natuurpunt want we willen kostbare kwetsbare natuurgebieden mee helpen beschermen. Deze vereniging biedt ook mooie ledenvoordelen aan: bij Schoenen Torfs krijg je 10% korting als je een oud paar schoenen inlevert. Outdoor-winkel AS Adventure geeft 7% korting op een heel ruim assortiment aan outdoorartikelen. Bij Dille & Kamille koop je voortaan ook altijd met korting : je krijgt hier 10% korting met de lidkaart van Natuurpunt. Naar Landal GreenParks ga je met 50 euro korting.

Manlief is lid van de Klim- en Bergsportfederatie. Hierdoor kijgt hij op vertoon van zijn lidkaart 5% korting in outdoorwinkels zoals The North Face Store, AS Adventure en De Berghut in Hamme. Bij Base Camp in Nijlen krijgt hij 10% korting.

Sommige bedrijven bieden personeelsvoordelen aan. Vraag ernaar bij je werkgever.

Ben jij lid van één of andere (sport)vereniging? Dan raad ik je aan de ledenvoordelen te bekijken. Het zou jammer zijn als je ze niet benut.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *