Over mij

Hoi ! Ik ben Els. Leuk dat je mijn blog bezoekt !

Ik ben 48 en woon samen met man- en dochterlief (15). Een zuinige levensstijl werd ons met de paplepel ingegoten. Omdat deze levensstijl ons geen windeieren heeft gelegd, wil ik jullie inspireren om ook “zuinig” om te gaan met alles. Zuinig omgaan met geld want het groeit niet aan de bomen. Zuinig omgaan met tijd, want ook dat is in menig gezin schaars geworden. Maar ook zuinig omgaan met ruimte, in de zin van ruimte in je huis, rust in je hoofd. Om het jou gemakkelijker te maken, heb ik mijn website onderverdeeld in verschillende categorieën (besparen, koken, consuminderen, onthaasten, winkelhieren en opruimen)

Denk nu zeker niet dat wij onszelf niets gunnen ! Het tegendeel is waar! We vereenvoudigen en besparen op vele vlakken zodat we tijd en geld hebben voor datgene wat wij in het leven écht belangrijk vinden.

Het geeft me ontzettend veel energie als mensen hun leven kunnen vergemakkelijken en minder zorgen hebben. Laten we met z’n allen op weg gaan naar een gelukkiger, eenvoudiger en bewuster leven !