eerste boek Slim Besparen Els Van den broeck Leef Zuinig
Geld

Mijn eerste boek, Slim Besparen, in primeur!

Het was een hele tijd stil op mijn blog en daar had ik een goede reden voor. Maar dat kon jij natuurlijk niet weten. Achter de schermen werk ik al maanden aan het schrijven van mijn boek! En vandaag krijg jij, als trouwe lezer van mijn blog, de primeur ! Ik stel je voor: mijn eerste boek!

Stil op de blog

Ik geef toe: het was te lang stil op de blog. Al mijn vrije tijd ging naar het schrijven van een manuscript. Daardoor bleef er helaas geen tijd meer over voor nieuwe artikels . Ik wilde het nog even stil houden tot het moment dat de uitgever de voorjaarscollectie voor 2023 had voorgesteld aan de boekenhandels en de pers. Nu dat gebeurd is, kan ik hier al een tipje van de sluier oplichten.

Wat een eer!

Zoals je weet is het mijn missie dat iedereen een financieel gezond leven kan leiden. Dat is de reden waarom ik enkele jaren geleden gestart ben met deze blog. Daarom ben ik ook actief op de sociale media kanalen. Ik wil zoveel mogelijk mensen informeren en inspireren om bewust om te gaan met hun geld.
Afgelopen zomer werd ik gecontacteerd door de Standaard Uitgeverij met de vraag of ik interesse had om een boek te schrijven. Wat een eer dat nota bene de Standaard Uitgeverij voor mij had gekozen! In mijn boekenkast staan meerdere boeken die zij hebben uitgegeven (Manteau Uitgeverij). Stuk voor stuk inspirerende werken. Ik dacht erover na en stemde in.
“The magic happens when you step outside your comfort zone” : ik hou wel van een uitdaging!

Werkboek Slim Besparen

Het boek is opgevat als werkboek en bestaat uit twee delen.

In het eerste deel van het werkboek krijg je inzicht in je financiën, in de ruime zin van het woord. Je doet een financiële check van je financiën, je leert alles over het opstellen van een ‘budget’ of uitgavenplan en nog véél meer.
In het tweede deel neem ik enkele thema’s onder de loep, allemaal domeinen waarop je slim kan besparen: boodschappen, mobiliteit, ontspanning enz. In elke thema krijg je opdrachten en een uitdaging zodat je direct aan de slag kan gaan en geld kan besparen. Mijn eerste boek laat je nadenken over je inkomsten en uitgaven en hoe je die kunt optimaliseren.

Het boek ligt vanaf maart 2023 in de winkels ! Spannend ! Nadat mijn boek verschenen is, vertel ik je er uiteraard meer over in een nieuwe blogpost.

2 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *