podcast over voeding
Boodschappen,  Inspiratie

Te gast in een podcast over voeding

Podcasts zijn hot. Waar vroeger blogs hot topics waren, zijn het nu podcasts. Of ik er zelf één heb? Nee, dat (nog) niet, maar ik was te gast in een podcast over voeding. Stefanie van Gulden Middenweg nodigde me uit op haar eigen podcast. En we hadden het over… voeding!

Gemeenschappelijke doelen

Stefanie en ik hebben gemeenschappelijke doelen. We willen namelijk onze kennis over besparen en het beheer van de financiën delen met jou, zodat jij er zelf ook beter van wordt. We inspireren jou om te besparen op dagelijkse zaken zodat er geld vrijkomt om te doen wat je graag doet. Stefanie omschrijft het mooi : “Leuk en gezellig leven mét een spaarsaldo”. We hebben beiden een comfortabel leven en vinden het ook belangrijk dat het leuk blijft. Hierover praten we graag en daarom was ik dus te gast in haar podcast!

Voeding

Wie mij al een tijdje volgt op sociale media of deze blog leest, weet dat ik enorm van voeding hou. Mijn hele loopbaan werk ik al in de voedingssector. Ik lees veel over voeding, leer er ook veel over bij en praat er ook graag over. In een ver verleden volgde ik de opleiding tot banketbakker, ik volgde een jaar koksschool en ook een wijncursus.

Besparen op boodschappen

Werk jij al met een weekmenu of heb jij vaak moeite om er één op te stellen? Ben je inspiratieloos? Weet je niet hoe je eraan moet beginnen? Zie je het nut van een weekmenu niet in? Dan nodig ik jou graag uit om naar deze postcast over voeding te luisteren, waarin we het voornamelijk over deze onderwerpen hebben. Maar daarnaast spraken we ook over biologische en duurzame producten, voorgesneden groenten en seizoensgroenten en -fruit.

We zijn benieuwd wat je ervan vindt!

De podcast is te vinden op Spotify en iTunes.

2 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *